This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Конкурси

 Page 1 of 2  1  2 »

ВИП и за месец ОКТОМВРИ

Както обещахме всички участвали в класациите на БГм8 получиха безплатен ВИП за меец Октомври! Следващия месец очаквайте нещо по-различно :). Приятно забавление на страниците на BGm8.bg!... (Още)

Отбелязани с:

BGm8.bg подарява VIP профили

Всички потребители, които участват в топ класацията, както и първите 10 потребителя в класацията m8maniacs ще получат за месец БЕЗПЛАТНО VIP ПРОФИЛ. Това ще им осигури, безплатна възможност за използване на абсолютно всички персонализации, ВИП стикери, услугите – иногнито, кой... (Още)

Отбелязани с:         

Победители в играта за месец Юни

Всички !! Както БГм8 обеща – всички участници в играта ще спечелят по нещо. Разбира се първа награда – Страхотните ролери на Roces,  второ и трето място по фанелка. Очаквайте новини за играта през този месец Юли – на страниците... (Още)

Отбелязани с:             

Ролери за най-големия BGm8 Maniak ;)

Ролери за най-големия BGm8 Maniak ;)

Кънки Roces – от 36-и до 44-и номер Много лесна настройка и пристягане към крака Твърда външна черупка с много добра вентилация Система memory с допълнителна вентилация Аксесоари: два малки ключа за затягане на ролерите Изключително лесни за управление, изключителен комфорт... (Още)

Отбелязани с:             

МП4 Плеър от BGm8.bg !

От 7 Юни до края на месеца ще се проведе игра за най-големият М8 маниак. Всеки регистриран в BGm8.bg може да участва в играта от този линк . Сегашната класация ще бъде нулирана на 7и и състезанието може да започне!... (Още)

M8Mania – победители

Честито Рождество Христово на всички потребители! Дойде краят на първата игра – M8Maniacs. Първото място бе успорвано до самия край и все още е трудно да се каже кой точно е победител, тъй като и двамата са определено големи M8... (Още)

Отбелязани с:         

27-и е краят на играта за нашите M8 маниаци!

Ще обявим по-рано краят на играта, за да могат печелившите да се радват на наградите си за Нова Година :)! Краят на тази игра е на 27-и в 1 часа след полунощ. Тогава ще занулим всички резултати. Тези които имат... (Още)

Награди м. Декември

Награди м. Декември

Тъкмо за нова година :) BGm8.bg ще подари на своите топ маниаци от класацията – http://bgm8.bg/users/referals На ПЪРВО МЯСТО – най-големият маниак ще получи – MP4 плеър + бройката на поканените приятели в m8inki Примерно – 1-о място финишира със... (Още)

Маниак ли си ?

Маниак ли си ?

Повече за играта: Играта е постоянна и се провежда всеки месец. Право на участие имат всички регистрирани потребители в сайта BGm8.bg. Всяка информация, която се предоставя за това състезание може да се използва за маркетингови цели. Участието в състезанието предполага... (Още)

Отбелязани с:                 

Спечелилите през месец Април

Както всички знаете месец Април измина, вече са ясни победителите за месеца – това са HeLL_OwNeR и malkata_stz. Те получават билборд – съответно в гр.Плевен и в гр.Бургас (по желание на malkata_stz). Ето и какво ще бъде изобразено на бордовете:... (Още)

Отбелязани с:             
 Page 1 of 2  1  2 »