This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

November, 2011

Среща на високо ниво (Вицове)

Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Саркози: – При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува! Обама: – При нас заплатата... (Още)

Отбелязани с:                 

Пиян в трамвай (Вицове)

Мръсен пияница се качва в трамвая и опитва да завърже разговор с пътниците: - О-о-ох, че хубаво времето! Никой не отговаря. Пияният опитва отново: - Е да, ама май, че ще вали. То почна и да се заоблачава… Отново никои... (Още)

Отбелязани с:                 

Пияници (Вицове)

Двама пияни вървят. Единия се качва между релсите и тръгва по тях. Другия го пита. – Какво правиш? – Аз ще вървя по стълбите ти върви от там. – Абе ти хубаво ще вървиш по стълбите но се пази, че... (Още)

Отбелязани с:         

Мъж и компютър

Един мъж си купил компютър, но искал да си сложи парола за log in. Човекът написал “пенис”. Компютърът изписал: “Ключът е отхвърлен: не е достатъчно дълъг”. Сподели във Facebook... (Още)

Отбелязани с:         

Разговор между мутри

Две мутри си говорят: - Може ли да вземеш сина ми на работа? - Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв. - Иска ми се някак си да разбере какво е това работа. -... (Още)

Отбелязани с:         

Ром и Мазохист

Един циганин и един мазохист си стоели в затвора. Циганина си пеел нещо а мазохиста стоял на масата и си играел с един нож.По едно време мазохиста хванал ножа и си отрязал единия пръст и го метнал през решетките. Циганина... (Още)

Отбелязани с: