This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Секс пози за начинаещи и напреднали (18+) 

“Мисионерската”Започваме с една често неоснователно приемана за скучна поза- мисионерската. Повечето жени, а и мъже,харесват тази поза,защото носи много интимност. Тя лежи отдолу,той върху нея и двамата се гледат влюбено в очите,да се целуват и докосват лицата си.
Съвет за начинаещи: сложете възглавница под дупето й . Това ще направи проникването по-дълбоко, а стимулирането на клитора й – по-лесно.
Съвет за напреднали: ако свиете краката й,проникването ще бъде още по-дълбоко,а и така се подготвяте за следващата поза…

 


“Вариация на мисионерската”
Жената е отдолу,кръстосала крака около врата на мъжа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ездачка”Смяна на ролите! Сега жената взима контрола в свои ръце.Бързо, бавно, нежно или по

-грубо, жената егосподарката и тя определя правилата. Неслучайно позата е любима за много жени, тъй като проникването се определя от тях и това им харесва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


„Кучешката”

Кучешката поза прехвърля силата върху мъжа. Сега той владее пълния контрол на темпото и дълбочината. . Гледката си я бива – точно върху дупето на партньорката, а тласъците ги определяш самият ти. Тази поза позволява много дълбоко тласкане и проникване, което ще го доведе много бързо до оргазъм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


“Лъжички”
Тя е легнала странично, той плътно зад гърба й, така прониква в нея. Едва ли има жена, която да не обожава усещането за силното мъжко тяло, прилепено към нейното. А той има достъп до всички нейни ерогенни зони.
Перфектната поза, ако обичате да се излежавате и удоволствието ви е сигурно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


“Двуколка”
Не е толкова трудна,колкото изглежда. Позата е подобна на детската игра двуколка, при която единият държи другия за краката, докато той се придвижва с ръце.Жената е по гръб,мъжът коленичи и хваща бедрата й,тя се повдига и се подпира на ръце. Може да промените проникването,като сложите единия й крак на рамото си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


„Последно танго в Париж”
Седнали-много романтична поза,при която двамата сте лице в лице.Ако ви е трудно да се движите седнали,можете да клекнете.Друг вариант е да загреете вашия партньор с горещ стриптийз и след това да го възседнете.Едва ли ще има нещо против.

Без коментари.