This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Митове и истини за изневярата 

Жените се влюбват,мъжете искат само секс?

В любовта и войната всичко е позволено – най-простото оправдание за действията ни. Дали всичко,което сме чували за изневярате  е истина или празни приказки.


-„ Когато някой изневери, нещо не е наред във връзката”- вярно е. Статистика показва,че “ 79 % от жените  и  85 %от мъжете са посочили сексуалното неудовлетворение във връзката като основна причина за изневяра.

-„Измаменият сам си е виновен!”- колко удобно за неверния партньор.Уви не е никакво извинение,всеки сам е отговорен за постъпките си.

-„Жените се влюбват,мъжете искат само секс”- може би е било така.Днес обаче жените са много по-разкрепостени и не е задължително да са влюбени,за да преспят с някого.

-„ Мъжете по природа са неверни”- да,да ,естествено-генът! Имате късмет,според някакво научно проучване действително мъжете изневеряват по-често.Но дали генът е причина затова,може да се спори.

-„ За французите изневярата е нещо нормално”. Вярно е! Съжаляваш,че не си французин

,нали?

-„ Не си признавай за изневярата”- шансът партньорът ти да разбере е 50%, струва ли си да рискуваш?

-„Изневярата винаги се връща” –ако тя разбере и ти прости,мисли му,всяка твоя крачка ще се следи и ризата ти ще бъде обстойно проверявана за чужди елементи-като коса,парфюм,червило…

 

 

Без коментари.