This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Защо мъжете капитулират пред сутиена? 

Виждали ли сте изражението на лицето,когато дете се концентрира при рисуване? Присвити очи,изплезен език? Сладко,нали?А сега си представете това изражение на Вашия нов партньор. Можем да го наречен изражение на сутиен. При вида на сутиен мъжете получават нещо като предизпитна треска.Пред тях стои тежка задача,чието решение все още не знаят. Знаете ли ,че инженер от САЩ е създал сутиен, който се разкопчава с пляскане на ръце?

 

Видео в мрежата

Можете да разглобите и сглобите цял автомобил,да построите небостъргач и т.н.,но жените по бельо са истинско предизвикателство . В Интернет има подробна информация как да се справите като професионалисти с разкопчаването на сутиен. Сухите тренировки също не са излишни,намерете някакъв сутиен,облечете го на плюшено мече и действайте! Така ще осъвършенствате техниката си. А и можете да използвате хитринки-един поглед през рамото й ще е от голяма полза или пък я накарайте тя да го свали.

Ето кратко упътване на разкопчаване с една ръка:

СТЪПКА ПЪРВА – момичето трябва да е с лице към теб. Едната ръка се поставя на закопчалката на гърба

СТЪПКА ВТОРА – палецът, показалецът и средният пръст се поставят около закопчалката, като средния пръст се намира от вътрешната страна на сутиена и опъва ластика навън, а останалите два пръста са отвън от двете старни на закопчалката.
СТЪПКА ТРЕТА –
палецът е на частта, която минава отдолу, а показалеца е на тази със закопчалката. Палецът натиска навътре закопчалката ( към средния пръст) ,а показалецът помага да се разкопчаят копчетата.

 

 

 

Ако Ви се е сторило прекалено сложно,тук можете да видите как става:

 

Без коментари.