This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

5 съвета, за да се приберете заедно вечерта 

Иска ли Ви се да промените правилника за движение и всички необвързани мъже да носят ярко червени табелки с формата на сърце, на който да пише свободен?

Писна ли Ви да ходите на партита в търсене на подходящия и винаги да удряте на камък?

Може би не търсите на подходящото място? Какво ще кажете за:

-Супер-мъж в супермаркет- идеалната среда за лов. Можете да наблюдавате „жертвата” отсрани и да си направите изводи:ако купува замразена пица,бира и чипс,атакувайте смело! Но посяга ли към детска зърнена закуска или огромна кутия сладолед, набележете си нова цел!

 

-Мъж-чистник на автомивка: мъжете обичат колите си ,затова полагат много грижи за външния им вид. Така че бързо към най-близката бензиностанция.Там гъмжи от необвързани мъже ,но внимавайте за ван със седем седалки и детски столчета вътре-това вече е лош знак.

-Силен тип- строителните магазини са рай за мъжете и предлагат много възможности за флирт. Докоснете егото му и поискайте съвет. Той ще се впусне в приказни и ще даде „експертното” си мнение.

-Спортен тип – броят на необвързаните мъже,които играят мач неделя вечерта е доста голям,затова тичай към стадиона,прави упражнения,няма начин да те забележат.

-„ Отворената книга”- дори да звучи малко демоде, все още има хора, които обожават книгите. Така че книжарницата също е примамливо място за свалки. Така ще разбереш дали имате общи интереси и какво харесва той.И тук има вероятност за провал,ако случайно се насочи към наръчник за млад баща,ще Ви се наложи да отстъпите

 

Без коментари.