This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Как да спечелиш всяка жена 

Кой мъж не мечтае да разполага с  вълшебна формула ,с която да покори всяка жена? За съжаление не е толкова просто,но все пак ще ти помогнем с няколко трика,които действат безотказно.

  1. Опитайте се да се погледнете през погледа на жена. Ако искате да имате успех с жените,те трябва да ви намират за атрактивен и привлекателен.Жените обичат лъскавите опаковки-следователно „опаковайте се” подходящо. Стилните дрехи и добрият външен вид са вид комуникация,преди дори да сте казали и дума.
  2. Жените не ги интересува толкова кой сте и  какво имате,а как я карате да се чувства. Те обичат да се чувстват привлекателни,секси и обичани.
  3. Жените усещат .когато изпитвате страх да ги заговорите.Опитайте се да се държите максимално естествено и се отпуснете. Жените харесват мъжете да са самоуверени в тяхно присъствие.
  4. Чувството за хумор е тайното оръжие за покоряване на нейното сърце. Това не означава да разказвате само вицове и да не вземате нищо насериозно. Ако накараш една жена да се засмее,то тя вече е твоя.
  5. Хуморът трябва да стои рамо до рамо с романтиката. Покажете на жената до Вас,че тя е единствена и оценявате времето,прекарано с нея.
  6. Жените обичат,когато мъжете ги убеждават да правят глупости. (Но и да си носят отговорността). Жените мечтаят тайно да изживеят нещо вълнуващо и откачено.
  7. Компилацията от фантазия и инициатива ще Ви направи неустоим за жените. Поемете инициативата във Ваши ръце! Дори жените във връзка тайно си мечтаят партньорът им да ги изненада с билет за кино или театър.

Докато мъжете като говорят с повече факти ,жените са по-емоционални. Така че говорете по-малко за това,какво правите и повече за това защо го правите и как ви влияе.

Сподели във Facebook

Без коментари.