This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Двойният стандарт 

Мит ли е съществуването на двоен стандарт при секса ?

Много по-трудно е за мъжете да успеят да намерят подходяща жена, отколкото жените  подходящият мъж.

Това е една от най-баналните теми  в дебелите книги – конфликта за равнопоставеността на половете.

Защо е нормално, когато момче  се обвърже с няколко момичета да е ОК, а  ако момиче направи същото тя е „уличница”. Това е такъв двоен стандарт!

Първо това не се отнася за всеки пол.
Не сме заинтересовани от „номерата” или от това, което вие избирате да правите с гениталиите си.
Не сме тук за да подкрепямв нечия идеология или политическа позиция. Никой не го интересува ако сте на мнение, че оралната любов е приемлив начин да поздравите непознати, нито пък дали половия акт е нещо специално, което трябва да споделят един мъж и една жена на петгодишнината от сватбата си.
Тук  говорим за логиката при дебата за двойния стандарт(или за липсата на такава).

Мъжете и жените са различни. Приемете го.

Мъжете и жените са равнопоставени същества във всяко едно отношение, дори и в сексуално и като такива сексуалният им избор трябва да бъде преценен еднакво от външните лица. От това следва, че ако мъж, който играе „играта”  и успее да „улавя” много жени (и ако има вероятност през същата нощ да има секс с поне една от тях),заслужава възхищение, следователно същото важи и за жените, които имат подобно поведение. Няма значение, че те се вместват в рамките ,  първоначално определени от и за мъжете, защото никой няма правомощия да те сравнява със своя стандарт наповедение.

Да ”сваляш” момчета не е ядрена физика момичета!

Дами представете си следното: Вие сте в бар или на някое друго място заредено със социална атмосфера. Маркирате си момче,което изглежда ваш тип и е сам.Вие го предразполагате и провеждате разговор,като разбирате,че е „готин”.И като бонус,той мисли същото за вас.

Сега опитайте това: В следващите няколко минути, го попитайте дали той би искал да се прибере вкъщи с вас. Господа вие сте свободни да следвате същия сценарий.(получавате бонус ,ако някога сте опитвали това.Можете да ми кажете как са протекли нещата)

Принципът с  бара е почти същия както в гората

Основните правила при нашите взаимоотношения са останали непроменени в продължения на хиляди – може би милиони години. Мъжете се състезават за вниманието на жените и те са тези,които избират.

следва продължение…

 

Сподели във Facebook

Без коментари.