This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

СТАНИ ИЗВЕСТЕН С BGm8.bg 

Награди: По 1 билборд за момичето и момчето, спечелило класацията TOPm8s

На билборда ще покажем победителя и неговите, приятели, клас, колеги.. Нека целия град разбере, че имаш бал, че обичаш страшно много твоята половинка или да видят как добре си пасвате с твоята компания!

Станете Известни с BGm8.bg! Нашите дизайнери ще бъдат така добри да направят общата снимка най-добрата!!

Участниците могат да се включват в състезанието през целия период на провеждане – от 01 Април до 30 Април 2009г, когато и се нулира класацията и победителите излизат на първа страница на сайта. Победителите от месец Април ще спечелят наградата, предлагана от BGm8.bg. BGm8.bg осигурява допълнителни награди за потребителите в класацията до място 3 включително – брандирани фланелки и стикери с логото на сайта. Всеки от участниците, претенденти за наградата, може да извика своите приятели, клас, колеги да се регистрират в сайта и да гласуват за него с един глас всеки ден!

В това състезание може да участва всяко лице, регистрирано като потребител в сайта BGm8.bg
По време на състезанието всеки участник има право да се откаже от състезанието. Служителите на Организатора и Спонсорите, както и членовете на техните семейства нямат право на участие в състезанието. Всяка информация, която се предоставя за това състезание може да се използва за рекламни цели. Участвайки в състезанието се съгласявате, че ако спечелите – вашите снимки, имена и информация, подадена в сайта може да се ползват за маркетинг цели, като се вземат под внимание законовите разпоредби и ограничения. Чрез участието си в това състезание приемате горепосочените изисквания, както и общите Условия за ползване на сайтa bgm8.bg.

Ако участникът наруши правата или накърни имиджа на Организатора или на останалите участници, тя/той ще бъдат дисквалифицирани от състезанието. BGm8.bg има право да преизбере победителя, ако сметне че  победата е постигната с измама или при нарушаване на правилата. Регистрираните данни трябва да са верни. Ако се установят каквито и да било злоупотреби, профилите на участниците и тяхното участие в играта, ще бъдат спрени. При съмнения за злоупотреба, организаторът (BGm8.bg) има право да декласира участници в състезанието без предварително предупреждение.  Организаторът има право да прекрати играта по всяко време по негова преценка.

Участвай сега!

ИГРАТА  ПРИКЛЮЧИ – МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ТУК

Без коментари.