This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Задача,Визия,Стремеж

Задача

Задачата  на BGm8.bg е да предоставя качествена платформа за комуникация между  всички  хора в България. Нашият стремеж е BGm8.bg да е онова място в интернет, което всички млади  хора посещават ежедневно, за да се забавляват и общуват с приятелите си. Това, което е важно за хората, стоящи зад проекта на BGm8.bg е сайтът да предизвиква положителни емоции в потребителите, да ги стимулира да са по весели, уверени, жизнерадостни,  както и да чувстват, че това е техния сайт където могат да си отпочиват след тежък и изморителен ден.

Визия

Когато се каже BGm8.bg асоциацията трябва да е с нещо – свежо, полезно, интересно, романтично и забавно. Така искаме да ни възприемат отстрани. Ние нямаме за цел да се превръщаме в морални корективи на младото поколение, защото разбираме, че те са различни и ги приемаме, такива каквито са. Нашата отговорност пред обществото ни кара, да се възползваме по най-добрия  начин от факта, че достигаме до всички млади хора в България и да въведем правила на поведение, които са доказали своята валидност независимо от времето и пространството. Със свежия дизайн на сайта, продължаваме да усъвършенстваме нашата визия за да докажем, че за нас граници няма.

Стремеж

Сайтът да се превърне в най-предпочитаното място за забавление, комуникация и престой на българските онлайн потребители от всички възрасти.

  • Unique Post