This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Въпроси и Отговори

Настроики:

За промяна на вашите настойки влезте в “Моят профил” в Контролния панел под основната снимка изберете от категория „Профил” -  “Моите настройки ” от който можете да променяте личната си информация: Име, Фамилия, Град, Пол, Ръст, Тегло описание и пр.
Настроението си в момента можете да промените като натиснете “Кой Какво“.

Снимки:

За да качите снимки: създайте свой собствен Албум от  “Моят профил” от категорията “Управление на личния профил” – “Създай албум”
След като сте го създали натиснете “Добави снимки към албум”   Можете да избирате повече от една снимка за качване наведнъж, няма ограничение за снимките.
При проблем с качването на снимките има линк за качване на снимки една по една.

Основна снимка за профила може да бъде всяка една от вашите албуми, само трябва да изберете: „Избери за аватар” вдясно от снимката. Основна снимка може да качите и от Моят профил, като изберете „Промени началната снимка

Ето и правилата за снимките, които можете д а качвате на сайта:

Снимки в албумите:
Не се допускат снимки, показващи как малолетни потребители употребяват алкохол или цигари
Снимки които обиждат или накърняват достойнството на други потребители
Снимки, които насърчават към насилие
Снимки, които нямате разрешение да качвате (с авторски права, без да се дава разрешение)
Снимки, нарушаващи Условията за ползване на сайта bgm8.bg

При качване на основна снимка:
Допускат се снимки, при които е ясно видимо лицето на потребителя, важат забраните, споменати за снимки в албумите.

Моя профил:

След Регистрация е ВАЖН О да попълните всички данни за вас от „Моите настройки ” – по този начин ще могат останалите потребители да ви намират в сайта и да ползвате всички услуги, предлагани в BGM8.BG.
В моят профил се съдържа цялата информация за вашият профил и контрол панела за управлението му.
В него се вижда вашето описание, настроение, случайни снимки, вашите приятели и тяхните настоения и коментари.  В моят профил също така се показва и информация за рожениците в BGm8, събитията във вашият град и групите в които сте член.

Кой ме харесва, Кого Харесвам:

“Кой ме харесва” и “Кого Харесвам” се появяват в профила на всеки потребител  под  основната снимка.
В този панел се виждат последните двама потребителя гласували с положитен вот за вас и последните двама потребители, за които сте гласували положително.
Вдясно на надписите “Кой ме харесва” и “Кого Харесвам” има  бутон “още” в който може да видите всички които са гласували за вас и всички потребители, за които сте гласували Вие.
Когато сте в Моят профил, можете да натиснете: „Кои ме харесва ” и да видите кои потребители харесват профила Ви и са гласували положително за него.

Приятели:

Може да предложите приятелство на всеки един от потребителите на BGm8 като натиснете веднъж на бутона със сърчицето вдясно на описанието на потребителя, след което е нужно той да  одобри молбата за приятелство.
След като вече приятелството Ви е одобрено, потребителят, добавен във Вашите приятели се появява в панела “Моите приятели” намиращ се във Вашия профил.
Ако Ви бъде пратена молба за приятелство ще получите уведомително съобщение за него.  За да одобрите чакащата молба за приятелство влезте в “Моят профил”,  от  категория “ПРОФИЛ” изберете “Моите приятели” и там ще видите чакащите приятелства, които можете д аодобрите или отхвърлите.  В дясно имате и панел “Групи приятели” от които можете да разделяте приятелите си на отделни групи – „Работа”, „Диско”, „Фенове”, „Съученици” и пр…

Кой Какво:

През “Кой Какво” може да задавате вашето настроение което се появява в профила Ви точно под описанието.  Настоението Ви също така е видимо и за вашите прятели в профилите си в панела “Настроението на моите приятели”
До “Настроението на моите приятели” има опция “покажи повече” като щракнете на нея Ви се отваря пълния списък с настроенията на вашите приятели, и до всяко едно описание има бутон “отговори”  с който можете да отговорите на настроението на ваш приятел.
Последните настроения добавени в “Кой Какво” се появават и на началната страница на BGm8.

Групи:

Всеки един от вас може да създаде своя собствена група на различна тематика, примерно за своят любим Банд, филм, актьор и пр.
Създаването на група става по два начина:
- През “Моят профил” където натискате бутон “Създай гупа”
-В  “Групи” вдясно под опцията за търсене на групи натиснете бутон “Създай група”.  При създаване на група можете да изберете какъв тип да е тя – „Публична” в нея може да се присъедини всеки потребител,или -  „Лична”,  в която може да се влезе само ако сте получили покана за членство в нея.

В настройките на групите може да променяте нейното име описание и тип, също така може да добавятеснимки към всяка група и да изберете дали грушата Ви ще има форум.
В менюто под снимаката на вашата група има и бутон “Покани член” от който може да поканите своите приятели в групата.
Могат да бъдат канени не само вашите приятели, но и всеки потребител на сайта, както и тези приятели, които не са потребители на сайта, но бихте искали да са в групат а – просто е, напишете техния мейл в празните кутийки и ние ще ги поканим вместо вас!

Събития:

Всеки един потребител може да добави информация за интересно събите в даден град.
Добавянето на събите може да стане през:  “Моят профил” , натиснете -  “Добави събитие”
Натиснете  “Събитя”, вдясно натиснете бутон “Добави събитие”.
При добавянето на събите може да опрделите какъв вид ще е то и каква е възрастовата граница за присъствие на него, адрес, телефон за информация и снимка на събитието.  Събитието може да е концерт, парти, нов ресторант, готина сладкарница или кафето, къдетo обичате да ходите!
“Събития в моя град” показва последните събития, добавени за вашия град по регистрация, натиснете  “покажи повече” и ще се отворят – всички предстоящи събития във Вашия град. След като влезете в дадено събитие може да го коментирате и да покажете че и вие ще присъствате на него като натиснете
“Аз ще дойда!”

Реферати:

Всеки един от вас може да добави учебен материал в секция “Реферати” добавянето става по два начина единият е през “Моят профил” – “Добави материал”, вторият от секцията “Реферати”натиснете горе вляво – “Добави материал”.
При добавяне на реферат имате възможнот да избете различна категория и да му въведете: заглавие, описание и ключови думи, като трябва всяка една от ключовите думи да бъде отделена със запетая и интервал от следващата.
В секция “Реферати” също така може да видите най-новите и най-сваляните реферати, както и „читанките” J в тази секция.а

  • Unique Post