This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Условия за ползване

Добре дошли в BGM8.BG (Сайтът) !

Използвайки интернет сайта bgm8.bg (bgm8.com), се съгласявате да спазвате тези Правила за Ползване, независимо дали се регистрирате за член на сайт аили не.Ако решите да станете регистриран член на сайта, да разговаряте с

други потребители и да използвате УСЛУГИТЕ, моля прочетете тези Правила

за Ползване и следвайте инструкциите при регистрацията в сайта. Това

споразумение описва рамките, правилат по които ще можете да позлвате

сайта и които трябва да се спазват при регистрация. Тези Правила за

Ползване могат да се променят по всяко време, без задължението да се

уведомява всеки от потребителите на сайта.


1. ОСНОВНИ ТОЧКИ.

УСЛУГИТЕ НА САЙТА СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДОСТЪП И ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО СА ПО-ГОЛЕМИ ИЛИ НА ТРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ (13) , ИЗПОЛЗВАЙКИ УСЛУГИТЕ И ВЛИЗАЙКИ В САЙТА, ВИЕ ПОТВЪРЖДАВАТЕ, ЧЕ СТЕ НАД ТРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ (13). Използвайки услугите, потвъждавате, че имате правото и възможността да спазвате това споразумение. Ако само ползвате сайта, без да сте се регистрирали в него – отново се обвързвате да спазвате Правилата за Ползване в сайта. Ако не сте съгласни с Правилата за Ползване, не използвайте нашите Услуги.


2. РЕГИСТРАЦИЯТА.
Когато се регистрирате и създадете потребителски профил към bgm8.bg (“Потребителски Акаунт”), ще се изисква от вас д аизберете потребителско име и парола. Съгласявате се, че сте изцяло отговорни за опазването на вашата парола. Съгласявате се да не използвате Потребителския Акаунт, Профил, потребителско име или парола на друг Потребител. Съгласявате се да ни уведомявате незабавно ако подозирате каквато и да е била неоторизирана употреба на вашия Потребителски Акаунт. Само Вие сте отговорни за използването на своя Потребителски Акаунт и Профил.


3.УСЛОВИЯ.
Това споразумение ще бъде в пълна сила, докато ползвате Услугите на сайта или сте Регистриран Потребител. Можете да прекратите по всяко време своята регистрация, следвайки инструкциите в секцията „Помощ” на сайта.

bgm8.bg може да прекрати вашето членство. Ако bgm8.bg прекрати вашата регистрация в сайта, това означава, че сте нарушили правилата за ползване на сайта, няма да имате право на връщане на незиползвани кредити, платени услуги или изпратени смс-и, ако има такива. Дори и след прекратяването на регистрацията към сайта, следните точки от настоящото споразумение ще останат: Точки 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, и 17.

4. ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА НЕТЪРГОВСКИ ЦЕЛИ. Представените Услуги са за лична употреба от индивидуалнит епотребители, не могат да се използват във връзка с каквито и да е било търговски цели. Това включва представяне на линкове към други сайтове, независимо дали с аконкурентни на BGM8.BG или не. Нелегални и/или непозоволено използване на Услугите, включително неоторизирано копиране, фарминг или линкване на Сайтове ще бъде разследвано и необходимите законови действия могат да бъдат предприети.

В допълнение не можете да ползвате или да се опитвате да ползвате чужд потребителски акаунт, без наше позволение или да създавате лъжлива самоличност, използвайки Услугите.

5. СОБСТВЕНОСТ.

BGM8.BG притежава и си запазва всички права върху Услугите. Услугите сдържат собствени, запазени и уникални материали, търговски марки и друга собственическа информация (Интелектуална Собственост), принадлежащи на bgm8.bg.

Освен за Интелектуалната Собственост, която е в публичното пространство или, за която ви е дадено писмено съгласие, не можете да копирате, изменяте, публикувате, разпространявате, възпроизвеждате или продавате която и да е част от Интелектуалната Собственост на BGM8.BG.

6. СЪДЪРЖАНИЕ В САЙТА.

Разбирате и се съгласявате, че bgm8.bg може (но не се задължава) да преглежда всяко съдържание, комуникация, инфорация, Интелектуална Собственост, материал, съобщения, снимки, видео, линкове, профили и пр. (сборно казано „Съдържание”), публикувани или качени в Сайта bgm8.bg и да изтива или отказва да публикува онлайн всяко Съдържание, коеот по преценка на bgm8.bg нарушава това Споразумение или което може да наруши правата, нарани или да заплаши сигурността на други потребители или трети страни. Само Вие сте отговорни за Съдържанието, което публикувате, използвайки нашите Услуги. С публикуването на Съдържание в която и да е част от Сайта, Вие автоматично давате и гарантирате, че имате право да давате на bgm8.bg ненарушимото, постоянно, не-ексклузивно право да представя, разпространява, публично да показва и по друг начин да използва Съдържание, както и да подготвя други материали, използвайки това съдържание или да инкорпорира Съдържание в други продукти, и да дава права на други да го използват.

В допълнение вие представлявате всичко качено и гарантирате, че имате право да публикувате Съдържание, както и че няма да публикувате нелегално и забранено Съдържание, няма да нарушавате, да изменяте и да се месите в правата на трети лица. Следва частичен списък с видовете Съдържание, които са забранени в Сайта („Забранено Съдържание”). bgm8.bg си запазва правото (но не се задължава) да разследва и да предприема законови действия срещу всеки, който наруши тази точка, включително без ограничение, да премахва нарушаващото Съдържание и да прекратява членството на потребителя на нарушителите

Забраненото Съдържание включва Съдържание, което:

(a) е обидно за онлайн общността, това е Съдържание, което промотира расизъм, фанатизъм, омраза или физическо насилие по какъвто и да е начин към всяка едн агрупа или индивид;

(b) нарушава правата или прокарва идеята за нарушаване на правата на даден;

(c) подпомага разпространението на нежелана поща, свързани мейли или спам;

(d) промотира информация, която знаете, че е погрешна, подлъгваща или промотира нелегални действия или поведение, което е нелегално, оскърбително, грубо, расистко, сексистко или по друг начин обиждащо;

(e) промотира нелегално и/или неоторизирано („пиратско”) копие, на защитена от закона работа на друг (независимо дали е отбелязано, че е такава или не), подобни нарушения са, но не само пиратски програми или линк до такива, пиратска музика, теми, разработки и лекции, публикувани, без разрешението на собственика им, какот и линкове, водещи до такива файлове.

(f) съдържа единствено платено съдържание, съдържание, което изисква пароли, скрити страници или снимки;

(g) представят порнографски и сексуално откровени материали под всякаква;

(h) представя материали, представящи сексуалнен материали, нудизъм или материал, представящ насилие над хора под 18 години.
(i) представя инструкция за нелегални действия, като, но не ограничаващи се до правенето на незаконни оръжия, нарушаване личното пространство на някой, хакван ена профили, употреба на наркотични вещества, използване на компютърни вируси и прочие.;

(j) разпространение на пароли, лична идентификационна информация под каквато и да е форма за търговски или незаконни цели от други юзъри; и включването в търговски начинания, продажби в сайта и извън него, включващи услуги на сайта без наше предварително съгласие, включващо, но не ограничаващо се до състезания, раздаване на награди, бартер, реклама, пирамидални схеми и пр.

Не можете да използвате автоматично услугата чрез скриптове, ботове или подобни, позволяващи добавяне на приятели, изпращане на коментари и съобщения, сваляне и представяне на данни под друго име и на друг сайт. Въпреки, че bgm8.bg не може да контролира своите потребители извън сайта, нарушение на тези правила е и използването на информация от тази Услуга с цел да се нарани, обиди или нарушат правата на даден потребител, с цел да се рекламира, да се осъществи контакт или да се опита да се продаде на който и да е потребител, без тяхно предварително съгласие.

7. ВАШИЯТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ.
Всяко съдържание или снимки, публикувани във вашия потребителски профил не могат да съдържат нудизъм, насилие, обидно съдържание или съдържание, нарушаващо правата на друг. Не можете да публикувате снимка на друг, освен ако не е  с неговото изрично предварително съгласие.

8. ЗАПАЗЕНИ ПРАВА.

Не можете да публикувате или представяте под каквато и да е форма материали, които са със запазени права, бз предварителното съгласие на собственика на тези материали. Без да ограничаваме, казаното до сега, ако вярвате, че ваши работи са били копирани и публикувани на сайта, по начин, по който се нарушават запазаените ви права, моля свържете се с нас.

9. ЧЛЕНОВЕ.

Вашите взаимоотношения с други членове, във връзка с Услугите или с рекламодателите, включително, но без ограничение на заплащане и доставка на продукти и услуги и всякакви други правила за ползване са единствено между вас и другите Потребители или рекламодателя.
Съгласявате се, че bgm8.bg няма да бъде отговорна за загуби и повреди, причинени като резултат на взаимоотношения от този вид или с оглед разкриването от друг Потребител на личните ви данни. Ако имате спор между вас и трето лице (включително, но без ограничение на всеки един Потребител), bgm8.bg няма задължение да се включва в спора; запазваме си правото да го направим, но нямаме задължение да следим спорове между отделнит епотребители.

10. СЪДЪРЖАНИЕ ОТ ТРЕТИ ЛИЦА.
Съдържание от други Потребители, рекламодатели и други трети лица може да бъде предоставено чрез Услугите на сайта.
Тъй като не контролираме това съдържание, (a) съгласявате се, че не сме отговорни за подобно Съдържание и (b) не даваме гаранции за точността, актуалността, подходящостта или качеството на информацията в подобно Съдържание, не поемаме отговорност за неволно, оспорвано, неточно, подвеждащо или незаконно Съдържание, представено на потребителите от други потребители, рекламодатели или други трети лица.

11. ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГВОРНОСТ.
До степента, позволена от законодателството, съгласявайки се с това споразумение вие освобождавате bgm8.bg от всякаква отговорност, свързана с: (a) погрешно или неправилно Съдържание, което може да бъде намерено на страниците на сайта или извън него; (b) държание или поведение, онлайн или офлайн на който и да е нерегистриран потребител на Услугите или регистриран Потребител; (c) всякакви технически проблеми, нефункциониран ена телефонна услуга, сървъри или провайдъри, копютърен хардуер или софтуер или комбинация от споменатите тук; (d) загуба или вреди, причинени от Съдържание, публикувано на Услугите на сайта или предавано от и към Потребители или каквито и да е било взаимоотношения между потребителите независимо дали това е направено онлайн или офлайн; и (e) всякакви грешки, пропуски, прекъсвания, изтривания, дефекти, забавяния в предаване на услугата, кражби или унищожаване или неоторизиран достъп до, или промяна на сайта, или комуникацията между Потребителите; (f) bgm8.bg не носи отговорност за правилното отчитане на гласовете в класацията, както и за провежданите на нейна база  игри;

12.ОТКАЗ ОТ ПРАВА.
ДО СТЕПЕНТА, ПОЗВОЛЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗКАОНОДАТЕЛСТВО, УСЛУГИТЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ „КАКТО СА”, BGM8.BG ОТКАЗВА ДА ДАДЕ ВСЯКАКВА ГАРАНЦИЯ ЗА УСЛУГИТЕ СИ, ВКЛЮЧВАЩО, НО НЕ ОГРАНИЧАВАЙКИ СЕ ДО ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПОСТОЯННАТА ПОЛЗВАЕМОСТ, ПОДХОДЯЩОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕЛИ, ТОНОСТ, BGM8.BG НЕ ГАРАНТИРА И НЕ ОБЕЩАВА (A) СПЕЦИФИЧЕН РЕЗУЛТАТ В СЛЕДСТВИЕ, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАШИТЕ УСЛУГИ; (B) ЧЕ УСЛУГИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ НА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ; (C) ЧЕ УСЛУГИТЕ ЩЕ БЪДАТ ВИНАГИ НАЛИЦЕ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕКЪСВАНИ ИЛИ ЧЕ ЩЕ БЪДАТ НАДЕЖДНИ. BGM8.BG НЕ ПОЕМА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА СЛЕДИ АКТИВНОСТА НА САЙТА И УСЛУГИТЕ, КОИТО ТОЙ ПРЕДЛАГА.

13. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА.

ДО СТЕПЕНТА, ПОЗВОЛЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗКАОНОДАТЕЛСТВО, BGM8.BG НЯМА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ПРЕД ВАС, ИЛИ КОЕТО И ДА Е БИЛО ТРЕТО ЛИЦЕ, ЗА КАКЪВТО И ДА Е БИЛО ИНДИРЕКТНИ, ПОСЛЕДСТВЕНИ, ПРИМЕРНИ, ИНЦИДЕНТНИ, СПЕЦИАЛНИ ИЛИ НАКАЗАТЕЛНИ ЩЕТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ), ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ, ДОРИ И КОГАТО BGM8.BG Е БИЛ ПРЕДУПРЕДЕН ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПОДОБНИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

14. ЕЛЕКТРОННА КОМУНИКАИЯ.

Комуникацията между вас и bgm8.bg използва главно електронния метод, дали посещавате Сайта или ни изпращате е-мейл или дали bgm8.bg публикува информация на Сайта или комуникира с вас по е-мейл, комуникацията е по електронен път. За договорни цели, вие се съгласявате (a) да получавате писма и друг вид комуникация от bgm8.bg в електронен формат; и (b) се съгласявате, че всички правила за ползване, споразумения, известия и друга комуникация, която bgm8.bg ви предоставя, отговаря на всякакви законови изисквания.

15.ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Съгласявате се да пазите от ощетяване, вреди, искания bgm8.bg, неговите партньори, служители, агенти и даминистратори, това включва и адвокатски такси, направени от всяко трето лице, поради или произтичащи от използването на Улугите на Сайта в противоречие на Правилата за Ползване или поради нарушаване на задълженията си, представени по-горе.

16. ДРУГИ.

Това Споразумение съдържа цялостното споразумение между вас и bgm8.bg относно използването на Услугите. Ако някоя част от това Споразумение е намерена за невалидна или неприложима, то тя ще бъде променена и преобразена, за да се постигне обективност, по най-точния възможен начин според действащото законодателство, останалите точки ще продължават да действат в пълна сила. Неизползването на което и да е от споменатите в това Споразумение права не означава, отказване от права!

17. ЗАПАЗЕНА МАРКА.

Copyright © 2008 – 2009, bgm8.bg. Всички права запазени. Търговската марка, лого и други елементи от сайта, представени в Услугите са наша собственост или собственост на други трети лица. Не се допуска да използвате тези елементи без предварително наше писмено съгласие.

  • Unique Post